Event 10 years

Rate this item
(0 votes)

10 years of VINATOKEN’S SUCCESS – 10 years Hand in hand with Vietnamese’s businessmen – 10 years Success of Vietnamese’s businessmen

VINATOKENS SUCCESS

HAND IN HAND WITH VIETNAMESES BUSINESSMEN

SUCCESS OF VIETNAMESES BUSINESSMEN

That is the message and the reason of the event May 11, 2015, at the Convention & Wedding Centre UNIQUE.

Here, Vinatoken welcomed more than 100 businesses, as customers, partners and colleagues who have supported and have developed along Vinatoken in 10 years

10 years is not too long, or too short. But also enough to "test fire gold, difficult to challenge", challenging the passion, perseverance of entrepreneurs, who decide business strategy of Vinatoken.

And time is the most effective for testing.

IMG 9951-vinatoken 10 nam thanh cong

Vinatoken 10 years of success

10 years of success Vinatoken, not only of Vinatoken. But also marking 10 years of success of Vinatoken’s customer.

Vinatoken honor awarded 9 gold commemorative badges and 19 Silver commemorative badges for 28 the leading enterprises who work in manufacturing sector wet towels. 28 businesses have jointly developed together and consistently with sustainable development in the past time by Vinatoken.

IMG 9929-doanh nghiep phat trien ben vung-song hanh 10 nam

Sustainable enterprise developed with in 10 years

IMG 9963-doanh nghiep kien dinh-dinh huong kinh doanh san pham 3 TOT

Enterprises consistently, business-oriented products 3 GOOD

IMG 9978-doanh nghiep thanh cong song hanh cung vinatoken

Successful businesses goes along with Vinatoken

Simultaneously, Vinatoken joyful awarded 17 Anniversary of Stars Crystal for 17 small and mediumEnterprise who are the new facility involved in wet towels. They have marked consistently sustainable development quality products business, not chasing immediate profit and choosing the cheap raw materials floating, or not clear origin
IMG 0059-ky niem chuong ngoi sao

Anniversary of Stars Crystal

10 years of success of Vinatoken. 10 years of bridge between Vietnamese enterprises. 10 in goes along with Vietnamese enterprises developed domestic production. 10 years serving the consumer needs of Vietnamese consumers


Not stopping there, the 10 years eventmarked Vinatoken with new development way in 2015. We believe that keep getting much support from Vinatoken’s customers, and from consumersVietnamese.

IMG 9951-vinatoken 10 nam thanh cong

Vinatoken 10 years of success

10 years of success Vinatoken, not only of Vinatoken. But also marking 10 years of success of Vinatoken’s customer.

 

Vinatoken honor awarded 9 gold commemorative badges and 19 Silver commemorative badges for 28 the leading enterprises who work in manufacturing sector wet towels. 28 businesses have jointly developed together and consistently with sustainable development in the past time by Vinatoken.

Related content

 • Unit Corp Unit Corp
  Software service, and system integration

Sự kiện

 • TEAM BUILDING HÈ 2019 DẤU ẤN CẢM XÚC – CHIA SẺ & GẮN KẾT YÊU THƯƠNG

  "Rạo rực – Tưng bừng – Cháy hết mình cùng những tiếng cười giòn tan…!”
  Đó có lẽ là những dấu ấn cảm xúc còn vương vấn, đọng lại đâu đó của các thành viên trong đại gia đình VINATOKEN và LONG AN GREEN TECH sau chuyến du lịch hè năm 2019.

  Một mùa hè rực rỡ, vui tươi nữa lại về, tạm quên đi một góc trời đầy nắng và yêu thương của những bộn bề công việc, đại gia đình VNTK & LAGT tìm đến cái nắng, cái gió của vùng đất Ninh Thuận xinh đẹp với cát trắng, nắng vàng, biển xanh, cùng nhau vui chơi – Nạp thêm năng lượng cho một mùa hè căng tràn sức sống.

  all

  Khởi hành chuyến đi trong niềm vui háo hức, các thành viên cùng hội ngộ tại Sài Gòn - Ninh Chữ Hotel & Resort xanh tươi những rặng dừa và tiếng sóng biển vỗ rì rào.

  cát

  thuyền game

  Chuyến du lịch hè năm nay được kết hợp cùng với hoạt động Team building với mục đích không chỉ gắn kết các thành viên trong một ngôi nhà chung mà còn khơi dậy tinh thần, năng động, bùng nổ của tuổi trẻ VNTK & LAGT.

  vd

  Cái nắng gay gắt của gió biển như càng làm thổi bùng lên tinh thần cháy hết mình của các thành viên trong chuỗi các trò chơi Team building. Sau màn khởi động vui nhộn, ba đội chơi Cam - Đỏ - Hường lần lượt phải trải qua các thử thách đầy gay cấn, cam go và không thiếu phần hài hước “cười đến nghiêng ngả”. Để giành chiến thắng trong các trò chơi, không chỉ cần thể lực mà cần cả trí tuệ và hơn hết là tinh thần “máu lửa, máu chiến, máu điên” quyết tâm đồng lòng của cả đội.

  ee

  vđ

  Sau hoạt động ngoài trời Team building nảy lửa của các đội chơi, các thành viên VNTK & LAGT trở về với căn nhà chung trong đêm tiệc GALA DINNER vui tươi, thân mật.

  gl

  MsL

  Với các phần thi giọng hát hay “cây nhà lá vườn” cùng các ca sĩ " chuyên nghiệp " đã mang lại rất nhiều niềm vui tiếng cười ngây ngất cho khán giả. Niềm vui nhân đôi khi đêm Gala đồng thời tổ chức sinh nhật cho các thành viên sinh vào tháng 08 với những món quà nho nhỏ góp phần động viên, khích lệ.

  MÚA

  ca

  game

  sn

  gìt

  Cuộc vui nào cũng đến hồi kết, ba ngày hai đêm với nhiều cung bậc cảm xúc, thời gian ngắn nhưng đủ để ta hiểu nhau hơn và cùng cho nhau thêm động lực, sát cánh bên nhau, cùng nhau ghi lại những dấu ấn cảm xúc trong mỗi cuộc hành trình với những cái ôm đẫm mồ hơi, tiếng cười tươi trong niềm vui chiến thắng không chỉ của riêng ai.

  VNTK & LAGT mãi mãi là một Đại Gia đình và hãy luôn cùng nhau lưu giữ, nuôi dưỡng những dấu ấn cảm xúc tuyệt vời ấy!

 Customer service:

yahoo skype vn Viber-icon 

 phone Office : (+84-28)54 496 357-  54 496 358 -  54 496 359

 mail laint@vinatoken.com.vn
 email2 Email trực tuyến

 Customer service:

yahoo skype vn Viber-icon 

 phone Office(+84-28) 377 12810

Viber-icon(+84) 90244 1260

 mail laint@vinatoken.com.vn
 email2 Email

Hit Counter

1166153
Today :Today :452
Yesterday :Yesterday :1038
This month :This month :28211
Online : 7
sologan moi Bridge leads to success

Contact

VINATOKEN TECHNOLOGY AND TRADING Co., Ltd

Factory: Hamlet 3, An Thanh Community, Ben Luc District, Long An Province, Vietnam.
Head office: 157 Nguyen Thi Thap Street,Tan Phu Ward, District 7, Vietnam
Branch office: 57, Street No 43, Tan Phong Ward, District 7, Vietnam

Phone: (+84-28)54 496 357-  54 496 358 -  54 496 359

Email: laint@vinatoken.com.vn

FB: www.facebook.com/vinatoken

Sharing : chiase-1 chiase-2 chiase-3 chiase-4

 copyright © 2013 - 2014 Vinatoken Co.,Ltd, All rights reserved.

. TOP